POSEDENIA, SVADBY, OSLAVY

Steak večer

Realizujeme spoločenské podujatia, svadby, plesy, stužkové slávnosti, rodinné oslavy, spoločenské posedenia a firemné školenia s kapacitou až 300 osôb.

          Na jednotlivé podujatia vieme tiež zabezpečiť kvalitné víno z produkcie popredného slovenského výrobcu Víno Matyšák, s.r.o.

SPOLOČENSKÁ AKCIA

(príklad ponukového listu)

PRÍPITOK

  1. 1.                  0,1 l vermut biely s citrónom
  2. 2.                  0,1 l vermut červený s citrónom
  3. 3.                  0,05 l fernet

PREDJEDLO

  1. 1.                  100g šunka, syr, zeleninová obloha, chlieb alebo banketka
  2. 2.                  100g šunková rolka s chrenom, zeleninová obloha, banketka
  3. 3.                  100g syrový kornút plnený zeleninou, šunka, banketka
  4. 4.                  100g broskyňa na šalát. liste plnená šalátom z kuracieho mäsa

POLIEVKA

  1. 1.                  0,33l slepačí vývar s rezancami a mäskom zo sliepok
  2. 2.                  0,33l slepačí vývar s rezancami a haluškami

HLAVNÉ JEDLO

  1. 1.                  150g kurací rezeň na prírodno s broskyňou, syrom a šunkou
  2. 2.                  150g bravčový rezeň na prírodno so šampiňónmi
  3. 3.                  150g kurací rezeň na prírodno so šampiňónmi
  4. 4.                  150g bravčový a kurací rezeň na prírodno so šampiňónmi
  5. 5.                  150g bravčový a kurací rezeň so šunkou a syrom na prírodno
  6. 6.                  150g kurací rezeň na prírodno s nivovou omáčkou
  7. 7.                  150g plnený kurací rezeň na prírodno s brokolicou, syrom a šunkou
  8. 8.                  150g černohorský rezeň
  9. 9.                  150g vyprážaný bravčový rezeň
  10. 10.              150g vyprážaný kurací rezeň v sezame
  11. 11.              150g vyprážaný bravčový rezeň Cordon bleu
  12. 12.              150g mexická pochúťka
  13. 13.               150g pečená krkovička, kapusta, knedľa
  14. 14.               250g pečené kurča

PRÍLOHY

  1. 1.                  200g varené zemiaky
  2. 2.                  200g opekané zemiaky
  3. 3.                  200g ryža
  4. 4.                  200g hranolky
  5. 5.                  200g zemiaková kaša
  6. 6.                  200g zemiakovo-majonézový šalát
  7. 7.                  200g zemiaková placka
  8. 8.                  200g zemiakovo-cibuľový šalát

ŠALÁTY

  1. 1.                  paradajkový s mozzarellou
  2. 2.                  zeleninový
  3. 3.                  kapustový
  4. 4.                  cestovinový    
  5. 5.                  ovocný

POLNOČNÁ TRADÍCIA

0,33 l kapustnica s domácou klobáskou a údeným mäsom, chlieb

SVADBA

(príklad ponukového listu)

Prípitok

0,1l vermut biely s citrónom

Predjedlo

100g šunka, syr, zeleninová obloha, chlieb

Polievka

0,33l slepačí vývar

Hlavné jedlo I.

150g kurací rezeň na prírodno s broskyňou, šunkou a syrom

200g ryža, hranolky

zeleninová obloha                                                         

Hlavné jedlo II.

150g vyprážaný bravčový rezeň

200g opekané zemiaky

         zeleninová obloha

Hlavné jedlo III.

0,33l kapustnica s domácou klobáskou a údeným mäsom, chlieb

ALEBO ŠVÉDSKÝ STôL

- vyprážané kuracie rezne

- vyprážané bravčové rezne

- dolné pečené kuracie stehienka

- mexické soté

- zemiakovo-majonézový šalát

- ryža s hráškom

- zemiakové placky

- šalát zo sheri paradajok s mozzarellou

- zeleninový šalát

- ovocný šalát

- čokoládová fontána

 Káva, čaj (cukor, smotana)podľa potreby

Pozn.:

* V cene je zahrnutá obsluha

* Do výslednej sumy sa započítava i jedlo v počte nahlásených, ale  nezúčastnených hostí, ktoré si vezmete so sebou.

* Zmenu počtu hostí je potrebné nahlásiť najneskôr deň vopred. Do výslednej sumy sa započítavajú všetky nahlásené porcie. Prípadné nespotrebované porcie budú zákazníkom zabalené a vydané na záver podujatia.

Ponukový list je platný od 01. januára  2011.

Gramáž mäsa je uvedená v surovom stave.